Eerste APK WoonCoach uitgereikt tijdens Climate Planet

APK WoonCoach UtrechtMaandagavond 9 oktober nam de Utrechtse wethouder Wonen Kees Diepenveen de eerste APK WoonCoach in ontvangst. Dit tijdens een Climate Planet-bijeenkomst, waarbij ook de indrukwekkende film de The Climate Planet werd vertoond.

Woonwijzer Media ontwikkelde de APK WoonCoach voor en samen met de gemeente Utrecht. Deze papieren coach biedt inwoners snel en overzichtelijk informatie over Veilig, Gezond en Duurzaam wonen. Hij is zo vormgegeven dat je via tabbladen snel de gezochte informatie vindt. Thema’s zijn onder andere:

  • wonen zonder aardgas;
  • verwijderen van asbest;
  • ventilatie;
  • energie besparen.

Wanneer je inzoomt op deze of andere onderwerpen, vindt je informatie over:

  • wat je als inwoner van Utrecht te wachten staat;
  • wat je zelf kunt doen of juist niet moet doen;
  • wat de gemeente Utrecht voor je kan betekenen;
  • waar je terecht kunt voor meer informatie.

De informatie wordt staccato gepresenteerd en ondersteund met tips en tekeningen. Elk onderwerp start met een cartoon.

De APK WoonCoach is uitgevoerd als een soort kalender met tabbladen en ophanghaakje en heeft een hoog bewaarkarakter. Hij is bijvoorbeeld goed op te hangen in de meterkast. Je kunt het inspirerende naslagwerk er vervolgens gemakkelijk bij pakken als er iets speelt in de woning op het gebied van Veilig, Gezond en Duurzaam wonen.

Bekijk de doorbladerbare versie van de APK WoonCoach Utrecht op www.apkwooncoach.nl.

Climate Planet

De officiële overhandiging van het eerste exemplaar van de APK WoonCoach aan wethouder Kees Diepenveen vond plaats tijdens een bewonersbijeenkomst over afkoppelen van aardgas in de komende decennia en hoe de inwoners hierop nu al kunnen voorsorteren.
De bijeenkomst werd georganiseerd in de immense wereldbol van Climate Planet, waar ook de gelijknamige film werd vertoond. In deze indrukwekkende film word je meegenomen door de tijd en wordt het effect overduidelijk van ons menselijk handelen op de opwarming van de Aarde. Er is maar 1 conclusie en dat is dat we zo snel mogelijk in actie moeten komen om de opwarming te beperken.
https://climateplanet.nl/

Interesse of bestellen, mail of bel mij dan. Wij starten altijd met een vrijblijvende prijsopgave. En mocht je nog vragen hebben, hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,
Bert Tijhoff