The Best Of 2017!

2017 was voor ons een feestjaar en dit hebben we gevierd met de “10 van 2017”. In 2007 is Woonwijzer Media afgesplitst van Roodbont Uitgeverij om zo de Duurzaam-Wonen-tak te verzelfstandigen. Deze tak zag overigens in 1997 – precies 20 jaar geleden dus – het levenslicht met de uitgifte van ‘Hart voor uw huis, gids voor duurzaam en geldbesparend wonen’.

Dit jaar staan wij dus al weer 10 jaar op eigen benen. In deze periode hebben we mét en vóór jullie veel mooie en zinvolle producten ontwikkeld, waarmee we jullie van dienst konden zijn. Dit vierden we met de 10 van 2017! Tien communicatie-ideeën met telkens een aantrekkelijke aanbieding. Want wie wat te vieren heeft, trakteert natuurlijk.

Problemen zijn er om op te lossen.

Komt volgend jaar beter uit, omdat je dan een project gaat starten, of wellicht omdat je budget nu al op is?
Dan kun je – door vóór 31 december te bestellen of een offerte aan te vragen – de leveringsdatum in 2018 plaats laten vinden tegen de huidige actietarieven.

Interesse of bestellen, mail of bel mij dan. Wij starten altijd met een vrijblijvende prijsopgave. En mocht je nog vragen hebben, hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,
Bert Tijhoff

Hier ‘The best of 2017’ en de bijbehorende aanbiedingen!

1. Wie wat te vieren heeft, trakteert!

Dat doen wij met onderstaande leuke cartoontip!

 

Stand-by-killer

Bespaarstekkers (stand-by-killers) tussen een stopcontact en een apparaat bieden veel voordeel. Deze stekkers schakelen automatisch de stand-by-stand volledig uit,  als u dit zelf mocht vergeten.  Goedkoper, maar minder gebruiksvriendelijk, is een stekkerblok met schakelaar.

Download hier de cartoon.

2. Speciale EnergieKrant

Ook de Energie- en KlimaatKranten geven we al weer bijna 10 jaar uit. De laatste jaren echter alleen nog als volledige maatedities. In dit jubileumjaar is de EnergieKrant ook als standaard editie, en dus in kleinere aantallen, te bestellen. Je krijgt een actuele EnergieKrant, 4 pagina’s A3, voor

€ 60,- per 100 exemplaren of € 250,- per 500.

Opties

  • Opnamen van eigen logo (in full colour) en adresgegevens is mogelijk bij afname van minimaal 1.000 exemplaren. De meerkosten hiervoor zijn eenmalig € 200,-
  • Pdf-Gebruikslicentie voor 15 maanden, meerkosten € 250,- (normaal € 350,-) voor gebruik op eigen website (alleen i.c.m. afname minimaal 500 EnergieKranten).

Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en exclusief € 15,- bijdrage verzendkosten.
Volledige maatedities blijven uiteraard mogelijk en kunnen op ieder gewenst moment geleverd worden. Klik hier voor meer info.

Een voorbeeld van een recente maateditie vind je hier!

3. De eerste, De Beste, 20 jaar een bestseller!

In 1997 – precies 20 jaar geleden -brachten wij de gids “Hart voor uw huis, gids voor duurzaam en geldbesparend wonen” uit. Dit bleek een schot in de roos. Maar het meest bijzondere is wel dat de uitgave nog steeds actueel is.
Duurzaamheid en klimaatverandering zijn nog dagelijks in het nieuws en bewoners kunnen zelf nog steeds veel bereiken met duurzaam gedrag. Hierbij mogen ze nog steeds een handje bij worden geholpen.

Hart voor uw huis” is niet alleen een prachtig communicatiemiddel, maar tegelijk een gewaardeerd cadeautje. Zo is deze gids vaak uitgereikt aan nieuwe bewoners/inwoners, gebruikt ter introductie van een nieuwe huisstijl, om de aandacht te vestigen op een fusie, gebruikt als ondersteuning van of voor werving voor projecten, ingezet als prijs, enzovoort.

20% korting!

Om 20 jaar “Hart voor uw huis” te vieren, geven we 20% korting op de standaardeditie van de gids. En weet je wat nog meer bijzonder is. De gids heeft – omgerekend van guldens naar euro’s – nog steeds dezelfde verkoopprijs als in 1997, maar hij is nu wel dikker en in full color. En hij wordt uiteraard voortdurend geactualiseerd.

Wil je liever een maateditie, dan kan dat vanaf 250 exemplaren. Ook op maatwerk geven we je 20% korting!
Meer informatie over de mogelijkheden, klik dan hier.

4. Het water staat tot aan de lippen…

Gelukkig is de situatie niet zo erg als de aanhef doet vermoeden. Maar ik voorspel wel dat veel mensen de komende jaren weer natte voeten gaan krijgen. Extreem weer zal de komende jaren alleen maar toenemen en er zal weer veel water in korte tijd uit de lucht komen vallen.

Gelukkig kunnen mensen zelf ook iets doen om de wateroverlast te beperken. Maar ze moeten daarvoor wel weten hóe!

Om hen op ideeën te brengen kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de brochure Hemelwater in de tuin.

Tot 20% korting

Bestel nu en ontvang tijdelijk 10% korting op de standaard brochures en folders en zelfs 20% op gewenst maatwerk.

Deze actie geldt voor:
– Folder Hemelwater in de tuin
– Brochure Hemelwater in de tuin
– Regentonfolder

Bekijk de producten hier of klik hier voor de prijsinfo.

Meer weten over mijn voorspellingen van wateroverlast dit jaar, lees dan ook even dit artikel!

5. 20% minder Storingmeldingen, hoe zou je dat vinden?!

Een vermindering van 20% op storingenmeldingen kan ik helaas niet garanderen. We hebben het wel zien gebeuren. Wat ik wel kan is een korting van 20% op de StoringCoach geven!

De StoringCoach helpt bewoners storingen te voorkomen en geeft aan wat ze moeten doen als er toch een storing optreedt. Omdat ze een storing vaker zelf kunnen oplossen, neemt het aantal meldingen in de praktijk sterk af (soms zelfs met meer dan 20%).

De StoringCoach wordt op maat gemaakt. Bestel nu dan ontvang je tijdelijk 20% korting op een volledige maateditie van de StoringCoach.

Meer weten over de StoringCoach? Kijk dan even op www.storingcoach.nl.

6. Een cadeautje ter waarde van € 325,- voor je. Geen addertje!

Klik hier en download GRATIS de pdf ‘Energie en U’, ter waarde van € 325,-.

Want dat is de prijs die we er normaal voor rekenen. Maar in dit jubileumjaar geven we je de gebruikslicentie van dit exemplaar cadeau en mag je deze het gehele jaar (tot 31 december 2018) kosteloos gebruiken om je bewoners te stimuleren.

Je kunt deze pdf aan je contacten mailen of plaatsen op de website. En je kunt hem zelfs in een magazine of krant plaatsen.

Mocht je ook de 2 andere edities in deze serie willen ontvangen, kun je die nu bestellen voor slechts € 325,- (normaal € 575,-) ex. 21% BTW.

Klik hier voor meer informatie over Energie en U.

Uiteraard is het ook mogelijk om je eigen logo, adresgegevens of zelfs een eigen artikel op te nemen. Klik hier voor de mogelijkheden.

7. SlimGeldKrant

De SlimGeldKrant geeft vele tips en eye-openers ineens en kan jouw doelgroep daar direct zijn voordeel mee doen.

Ontvang nu 10% korting op de SlimGeldKrant en zelfs 20% op gewenst maatwerk.

8. VerjaardagKalenders

Je kunt de pot op!…
Om je doelgroep te bereiken.

Ik weet het, het onderwerp klinkt niet aardig. En toch ligt hier juist een grote kans om je doelgroep te bereiken. Iedereen maakt toch immers gebruik van het toilet.
En wat hangt er vaak op het toilet?
Een verjaardagskalender; een van de weinige zaken in huis die vaak iedere dag door verschillende mensen bekeken worden.
Dit gegeven was voor ons de aanleiding om de Verjaardagskalenders Verjaren en besparen en Verjaren en energie besparen te maken: beide met leuke cartoons en gericht op het stimuleren van duurzaam gedrag. Bij de laatste ligt het accent op energie besparen.

Tot 20% korting

In het kader van ons jubileumjaar ontvang je tijdelijk 20% korting op de Verjaardagskalenders, alsook 20% korting op gewenst maatwerk.

Bekijk de kalenders op www.verjarenenbesparen.nl en www.verjarenenenergiebesparen.nl
De Verjaardagskalender kan als maateditie ook worden omgezet naar een maandkalender voor 2018!

9. Kort en krachtig!

Wil je kort en krachtig mensen stimuleren of informeren om bijvoorbeeld Duurzaam te klussen of Energie te besparen? Dan zijn onze ‘wijzers’ – die to the point op een duidelijke manier de gewenste informatie geven – een prachtig communicatiemiddel.
Onze Duurzame Kluswijzers, Energiewijzers en Waterwijzers hebben dit de afgelopen jaren bewezen en doen dat nog steeds. Wellicht ook interessant voor jouw doelgroep?!

Ontvang nu tijdelijk 20% korting op de verschillende wijzers, alsook op gewenst maatwerk.

Kijk voor meer info over de wijzers op:
www.energiewijzers.nl
www.kluswijzers.nl
www.klimaatwijzers.nl
www.waterwijzers.nl

Op zoek naar een wijzer voor een ander onderwerp. We ontwikkelen deze graag voor je.

10. Lachend je doel bereiken met Cartoontips

Weet jij wat in de meeste kranten het meest bekeken item is?
Juist, de cartoons en spotprenten!
Een fantastische manier om je doelgroep te bereiken dus! Ook als het gaat om het stimuleren van duurzaam gedrag en energie besparen.

Probeer het gratis!
Neem de proef op de som met de Cartoontips die je vindt op nummer één van “The Best Of 207!”

Zet hem in het huis-aan-huisblad, bewonersmagazine of gewoon op de site en ontdek de kracht van Cartoontips.

Aantrekkelijke actie.
• 52 Cartoontips (voor iedere week 1), normaal € 990,- per pakket, nu voor slechts € 675,-
• Kleinere pakketten per 13 Cartoontips van € 350,- per pakket nu tijdelijk voor € 250,-.
• 10 MVO-Cartoontips met speciale tips voor op kantoor. Normaal € 350,- per pakket nu tijdelijk voor € 250,-.

Zie voor meer informatie en bekijk de Cartoontips op: www.cartoontips.nl en www.mvo-cartoontips.nl
Op zoek naar een speciale cartoon, dan maken we die graag voor je.

Nog even dit!

Voor alle aanbiedingen geldt dat genoemde tarieven exclusief BTW zijn en exclusief eventuele verzendkosten.

Interesse of bestellen, mail of bel mij dan. Wij starten altijd met een vrijblijvende prijsopgave. En mocht je nog vragen hebben, hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,
Bert Tijhoff