Prikkelen met een Knipoog!

Kom niet met het opgeheven vingertje als je een boodschap wil communiceren. Misschien voel je hem al. Want de eerste zin roept wellicht bij jou nu ook al een reactie zoals “Dat maak ik zelf wel uit!”. Dat is wat het opgeheven vingertje oproept. Vaak juist het tegenovergesteld van wat je wilt bereiken.

Cartoontip OliebollenvetCartoons als Communicatiemiddel!

Er zijn verschillende manieren om je boodschap te communiceren en één daarvan is communiceren met een knipoog. Bijvoorbeeld in de vorm van een Cartoontip. Een Cartoon met een ondersteunende tip.

En om het effect zelf te ervaren bieden wij je een speciale Cartoontip aan die in de komende periode zeer actueel zal zijn. Met Oud en Nieuw zullen er weer veel Oliebollen gebakken worden. Prachtige traditie. Alleen wat erna gebeurt is niet altijd de bedoeling. Jaarlijks verdwijnen er namelijk heel wat liters oliebollenvet en -olie in het riool. En dat is een ware aanslag: de schade is aanzienlijk groter dan de aanschafwaarde ervan. En dan hebben we de schade door verstopte afvoeren in en rond de woning geeneens meegerekend. Deze olie kan bovendien prima gerecycled worden en in plaats van een belasting levert het dan bijvoorbeeld waardevolle bio-brandstof op.

Ontvang Gratis Deze Cartoontip!

Met nevenstaande Cartoontip hopen wij dat we dit jaar samen met jou het aantal liters olie dat in het riool terecht komt aanzienlijk kunnen verminderen. De Cartoontip kun je plaatsen in bijvoorbeeld een huis-aan-huisblad, bewonersblad, website, social media, en meer.

Ontdek de kracht van een Cartoontip. Vul hieronder even je voornaam en e-mailadres in en klik op de knop “Ja, Ik wil de Cartoontip ontvangen!” Je krijgt de Cartoontip dan in verschillende formats aangeleverd, zodat je hem in kunt zetten zoals je zelf wilt.