Mijlpaal gids Hart voor uw huis!

Profiteer Tot 15 Juli 2010 Van Mijlpaal-Aanbiedingen!

Binnenkort rolt de 200.000ste gids ‘Hart voor uw huis’ van de pers. Deze mijlpaal vieren wij graag met u en daarom trakteren wij. Bent u degene die het 200.000ste exemplaar bestelt, dan ontvangt u een waardebon van 200.000 eurocenten (€ 2.000,-) om bij ons te besteden aan communicatiemiddelen. Daarnaast gelden onderstaande mijlpaal-aanbiedingen voor iedereen!

In de afgelopen periode is de gids ‘Hart voor uw huis’ door vele gemeenten en woningcorporaties ingezet met verschillende doelen. In de bijlage vindt u een impressie van enkele maatedities.

De gids is de afgelopen maanden opnieuw volledig geactualiseerd, gevalideerd door Milieu Centraal en voorzien van een nieuw omslag. Vanwege vragen uit de markt is ‘Hart voor uw huis’ vanaf medio oktober ook verkrijgbaar als luxe woonagenda.

Gratis uw eigen logo op het omslag plus eigen voorwoord t.w.v. € 1.500,-!

Bestelt u vóór 15 juli 2010 minimaal 500 gidsen ‘Hart voor uw huis’, dan ontvangt u gratis uw eigen logo op het omslag plus een eigen voorwoord t.w.v. € 1.500,-.

10% Extra Korting Op Alle Woonwijzer Media Producten en Diensten!

In de reeks ‘Hart voor uw huis’ zijn naast gidsen ook wijzers (brochures), kalenders, kranten en agenda’s verkrijgbaar. Bestelt u vóór 15 juli 2010 minimaal 10 exemplaren, dan ontvangt u 10% extra korting bovenop de standaard staffelkorting. Deze actie geldt voor al onze uitgaven en diensten.