Laat het renovatie-effect duurzaam doorgroeien!

Een gerenoveerde woning met verbeterd energielabel maakt energiezuiniger wonen mogelijk. Energiezuinig wonen wordt echter ook voor een groot deel door het woongedrag bepaald. Zo kan het verschil in energierekeningen tussen vergelijkbare woningen (en gezinssituaties) wel 20% of meer verschillen. Simpel door gedrag!

Als Woningcorporatie faciliteren jullie door de renovatie een belangrijke energiebesparing. Hoe prettig voor alle partijen is het dan, om daar maximaal van te profiteren?

Dit was de reden van Woningcorporatie Brummen om de bewoners van de gerenoveerde woningen te verrassen met een duurzaam groeipakketje.

De huurders van gerenoveerde woningen kregen daar een groeipakketje met de duurzame bespaargids ‘Hart voor uw huis’ en de verjaardagskalender ‘Verjaren en energie besparen’. Beide items gebundeld met groeipapier, waarin zaden van bloemen zijn verwerkt. Door dit groeipapier in de grond te stoppen (bloembak of tuin), krijgt de ontvanger ook nog een leuk bloemetje cadeau.

Voor Woningcorporatie Brummen maakten we de gids ‘Hart voor uw huis’ op maat met een eigen omslag. Ook het groeipapier werd voorzien van een eigen tekst; uiteraard gedrukt met biologische inkt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een duurzaam geschenk, bel of mail ons dan vooral, we denken graag en geheel vrijblijvend met jullie mee. Bijvoorbeeld bij de oplevering van gerenoveerde woningen.

Met vriendelijke groet,

Bert Tijhoff

P.S. Een Groeipakket met eigen opdruk is al mogelijk vanaf 100 exemplaren.

P.P.S. Een foto van het pakketje van Woningstichting Brummen ziet u hieronder.

 

 

 

Woonwijzer Media

Baankstraat 2

7205 AW  Zutphen

woonwijzermedia.nl

0575 51 16 15