Hoera! Het is Feest!

In 2007 is Woonwijzer Media afgesplitst van Roodbont Uitgeverij om zo de Duurzaam-Wonen-tak te verzelfstandigen. Deze tak zag overigens in 1997 – precies 20 jaar geleden dus – het levenslicht met de uitgifte van ‘Hart voor uw huis, gids voor duurzaam en geldbesparend wonen’.

Dit jaar staan wij dus al weer 10 jaar op eigen benen. In deze periode hebben we mét en vóór jullie veel mooie en zinvolle producten ontwikkeld, waarmee we jullie van dienst konden zijn. Dit gaan we vieren met de 10 van 2017! en een aantal leuke traktaties. Want wie wat te vieren heeft, trakteert natuurlijk.

De 10 van 2017!

De komende 10 maanden zetten we iedere maand een uitgave of dienst centraal, met hieraan telkens een bijzondere actie gekoppeld. Uiteraard ga ik deze acties nog niet verklappen.

Wie wat te vieren heeft, trakteert!

Dat doen wij met onderstaande leuke cartoontip!

 

Stand-by-killer

Bespaarstekkers (stand-by-killers) tussen een stopcontact en een apparaat bieden veel voordeel. Deze stekkers schakelen automatisch de stand-by-stand volledig uit,  als u dit zelf mocht vergeten.  Goedkoper, maar minder gebruiksvriendelijk, is een stekkerblok met schakelaar.

Download hier de cartoon.

Met vriendelijke groet,
Bert Tijhoff

P.S. Dit was de eerste in een reeks van traktaties die nog gaan komen. We laten het je weten via onze infomails. Sta je nog niet op infomaillijst, meld je dan hieronder even aan en blijf op de hoogte van onze traktaties. En je kunt direct nog een aantal leuke Cartoontips downloaden.

Milieuvriendelijk Auto Wassen

 

Woonwijzer Media stuur gemiddeld 2 keer per maand een tip, wetenswaardigheid of Cartoontip naar haar infomaillezers. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Onder iedere mail kan men zich afmelden. Uiteraard wordt zeer zorgvuldig met de uw gegevens omgegaan. Ze worden niet aan derden verstrekt.

Woonwijzer Media
Baankstraat 2
7205 AW  Zutphen
woonwijzermedia.nl
0575 51 16 15