Het wordt een duur jaar! Of toch niet?!

De gevolgen van de overheidsbezuinigingen raken meer en meer uitgekristalliseerd. Dat de woonlasten voor vrijwel iedereen omhoog gaan, is al overduidelijk. Om de schade voor hen te beperken, is het niet verkeerd uw inwoners te attenderen op de bespaarmogelijkheden, die er ook zijn. Bijvoorbeeld op het energieverbruik. Of door hen te wijzen op de voordelen van isoleren, wat nu extra voordelig is door het tijdelijk verlaagde BTW-tarief.

Van 1 maart 2013 tot 1 maart 2014 is het BTW-tarief voor woningverbeteringen verlaagd van 21% naar 6%. Het gaat hierbij om de arbeidskosten, die veelal zo’n 50 % uitmaken bij verbeterklussen.
Door het stimuleren van woningverbeteringen slaat u vaak meerdere vliegen in één klap. U helpt niet alleen mensen om te besparen op hun energiekosten, maar tegelijk stimuleert u ook de lokale economie doordat juist de plaatselijke ondernemers worden ingeschakeld bij het adviseren en verbouwen. Bovendien komen de verbeteringen veelal ten goede aan het milieu..

Wij doen ook mee!

Als u uw inwoners wilt stimuleren tot het doen van aanpassingen, draagt Woonwijzer Media graag haar steentje bij met de onderstaande acties:
• Klimaatkranten normaal 250 stuks € 225,- Nu 250 stuks € 150,- inclusief verzending!
• Energiewijzers normaal 250 stuks € 325,- Nu 250 stuks € 250,- inclusief verzending!

Geld en Energie Besparen is Leuk

Cartoontip t.w.v. € 50,- Cadeau

Naast deze aantrekkelijke aanbieding geven wij een gratis Cartoontip ter waarde van € 50,- bij een bestelling van minimaal 250 Klimaatkranten of Energiewijzers. Deze gratis Cartoontip voor in de krant of op de site kunt u bijvoorbeeld gebruiken om uw doelgroep te attenderen op de Klimaatkrant en/of Energiewijzer en waar zij deze kunnen afhalen.

De gemelde prijzen zijn exclusief 21% BTW, De actie loopt tot 15 mei 2013, of tot zo lang de voorraad strekt.

Eenvoudig bestellen

Bestellen gaat eenvoudig door:
– ons een email te sturen met uw bestelling;
– uw bestelling te plaatsen op www.woonwijzermedia.nl/aanvragen.

Als u andere aantallen wenst of meer wilt weten over deze of andere uitgaven, aarzel dan niet om ons te mailen of te bellen.

Ook voor maatedities hebben we interessante aanbieding. Mail uw wensen en gewenste oplage voor een vrijblijvende prijsopgave.