Duurzaam Het Jaar Uit!

2012 nadert al weer zijn einde. Maar juist in de laatste 2 maanden kun je duurzaamheid een extra impuls geven. In deze periode neemt het energieverbruik toe doordat het kouder wordt en men meer gaat stoken, maar ook doordat men meer verlichting (zeker met de Kerst) gaat gebruiken. De auto wordt vaker gebruikt. En …

… het is de tijd van inkopen. Inkopen voor de Sint, Kerst en Nieuwjaar. Inkopen van voedingsmiddelen en Inkopen van cadeaus. Twee zaken waar nog grote duurzame slagen gemaakt kunnen worden.

Als Duurzaam Cadeau willen we graag nog even onze Gidsen en Verjaardagskalenders tippen. Hiermee je mensen praktische informatie hoe zij duurzamer kunnen leven. Dit met behoudt van comfort. Doordat de boodschap luchtig en humorvol is gebracht, maak je duurzaam gedrag leuk. En als iets leuk is, zal men dit eerder oppakken.

En om het extra leuk te maken hebben we speciaal voor deze tijd een speciale pakketaanbieding, zodat je deze waardevolle Gidsen en Verjaardagskalenders voordelig cadeau kunt geven en zelf direct bespaart.

Klik hier voor de speciale Actiepakketten!