Cartoon van het Seizoen!

Onze infomaillezers krijgen af en toe eens een leuk cadeautje. Bijvoorbeeld in de vorm van een gratis een Cartoontip t.w.v. € 50,-. En we pakken direct uit met een aantal Cartoontips die je in de verschillende seizoenen kunt inzetten. Vandaar ook de naam Cartoon van het Seizoen.

De “Cartoon van het Seizoen!” is een seizoensgebonden Cartoontip waarmee je op een leuke en opvallende manier de aandacht van je doelgroep kunt trekken. De Cartoontip is geschikt voor zowel de gedrukte als digitale media en je kunt deze dus bijvoorbeeld plaatsen in het bewoners- of huis-aan-huis-blad. Maar natuurlijk ook op de website, flyer, in een tweet, etc.

Infomaillezers mogen de Cartoon van het Seizoen rechten vrij binnen hun organisatie inzetten in zowel gedrukte als digitale media.

Milieuvriendelijk Auto WassenNog geen infomaillezer, vul dan hieronder even je naam en e-mailadres in en ontvang direct gratis de Cartoon van het Seizoen!

 

Woonwijzer Media stuur gemiddeld 2 keer per maand een tip, wetenswaardigheid of Cartoontip naar haar infomaillezers. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Onder iedere mail kan men zich afmelden. Uiteraard wordt zeer zorgvuldig met de uw gegevens omgegaan. Ze worden niet aan derden verstrekt.