Blik Op …?!

Je zou het niet zeggen, maar het is al bijna zomer en snel hierna zit het eerste halfjaar er al op. Voor ons de reden om ook alvast naar 2014 te kijken. En wellicht spelen jullie  met dezelfde vragen.

  • Wat zetten we op de agenda voor 2014?
  • Wat moet er op de begroting 2014?
  • Wat verwachten we van onze relaties in 2014?
  • Wat verwachten onze relaties komend jaar van ons?
  • Wat kunnen we nu al doen om van 2014 een prachtig jaar maken?
  • En hoe zetten we ons in 2014 op de agenda!

Voor deze laatste vraag hebben wij wellicht het passende antwoord. In de vorm van de Woonagenda 2014! Vorig jaar is de eerste editie verschenen en deze is zo positief ontvangen dat we hem dit jaar weer gaan uitbrengen. Wellicht ook voor jouw relaties een prachtig en heel praktisch presentje om als eindejaarsgeschenk te ontvangen. En zo tegelijk je eigen organisatie een jaar lang op de kaart te zetten.

Woonagenda De Goede Woning Zoetermeer

Miriam van Dijk, communicatieadviseur:

‘Wij geven al jaren een gratis agenda weg. Dit wordt zeer gewaardeerd door onze bewoners. Tot afgelopen jaar was dit een standaardagenda. Met de overgang naar onze nieuwe huisstijl hebben we onze middelenmix kritisch onder de loep genomen. We kwamen tot de conclusie dat een standaardagenda als communicatiemiddel geen meerwaarde heeft. We zijn op zoek gegaan naar een nieuwe vorm en vonden deze in de Woonagenda van Woonwijzer Media. Alles was mogelijk: een eigen voorwoord, onze huisstijlkleuren, leuke en nuttige informatie over duurzaam wonen. Precies de uitstraling die wij zoeken. De reacties van onze bewoners waren positief. Kleurrijk, nuttige informatie en prachtige foto’s. Normaal houden we een stapel agenda’s over en nu waren ze allemaal op!’

Woningcorporatie De Goede Woning in Zoetermeer heeft ruim 6.000 verhuureenheden. Jaarlijks kunnen bewoners in december een gratis een agenda ophalen bij een van de huismeesters. Afgelopen jaar was dit de Woonagenda van Woonwijzer Media. De agenda werd hiervoor in een oplage van 1.500 op maat gemaakt, met als titel ‘THUIS in 2013’.

Woonagenda Pocketuitvoering

De Woonagenda Pocket is een handige meeneemuitvoering van de Woonagenda van 10,5 bij 15 cm. De Pocket is genaaid gebrocheerd en heeft een handig leeslint. De Pocket telt 144 pagina’s met 1 week verdeeld over 2 pagina’s.

De aantrekkelijke Woonagenda Pocket geeft naast mooie foto’s en het handige calendarium ook praktische tips waarmee uw de gebruikers direct kunnen besparen op hun energiekosten. En zo tegelijk het milieu te sparen.

Voorintekenactie

10% voorintekenkorting (minimale afname 100 stuks)

Bij afname vanaf 500 stuks gratis logo op het omslag t.w.v. € 500,-

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Deze actie geldt voor bestellingen en offertes aangevraagd voor 31 augustus 2013.

De bestelde Woonagenda’s zullen medio november worden geleverd.

Klik hier voor de standaard tarieven (dus exclusief de tijdelijke kortingen).

Plaats uw bestelling of vraag gratis vrijblijvend een offerte aan door ons te mailen (info @ woonwijzermedia.nl) of via het digitale aanvraagformulier (klik hier voor het aanvraagformulier)