15 jaar Hart voor uw huis!

15 jaar geleden verscheen de eerste gids “Hart voor uw huis” en dat vieren we natuurlijk. “Hart voor uw huis” is nog steeds een belangrijke peiler onder Woonwijzer Media. In 1997 hebben wij “Hart voor uw huis” uitgebracht vanuit de missie om Duurzaamheid bij burgers te stimuleren. En dat is nog steeds onze missie.

In de afgelopen 15 jaar zijn er circa 250.000 gidsen “Hart voor uw huis” ingezet door verschillende organisaties en op heel verschillende manieren. Allen met het doel de lezer handvatten te bieden om duurzamer en geldbesparend te kunnen wonen.

De uitvoering van de gids is in de loop der jaren meerdere malen veranderd. De boodschap echter niet. Die staat nog steeds als een huis.

Maatwerk nu vanaf 250 exemplaren!

De nieuwste ontwikkeling is dat “Hart voor uw huis” vanaf nu al vanaf 250 (voorheen 1.000) exemplaren als maateditie geleverd kan worden. En dat ook nog eens tegen een lager tarief.

Het omslag van de gids heeft flappen, waarmee het omslag feitelijk 4 pagina’s buitenzijde heeft. Hierop kunnen een logo, je eigen voorwoord, de adresgegevens en extra eigen informatie worden opgenomen. En mocht dit nog niet voldoende zijn, kan tegen een geringe meerprijs ook de binnenzijde van het omslag worden bedrukt.

Traktatie!

Het 15-jarig bestaan van “Hart voor uw huis” vieren wij met een traktatie in de vorm van een speciale aanbieding. Tot 1 december geven wij 10% extra korting op de gids “Hart voor uw huis” (met of zonder maatwerk), bij een oplage vanaf 250 exemplaren.

Prijs per exemplaar nu tijdelijk

  • Vanaf 250 gidsen: € 8,10 (i.p.v. € 9,-)
  • Vanaf 500 gidsen: € 7,20 (i.p.v. € 8,-)
  • Vanaf 1.000 gidsen: € 6,30 (i.p.v. € 7,-)

De meerkosten voor een eigen omslag bedragen normaal € 1.375,- onafhankelijk van de oplage. Tot 1 december is de prijs voor maatwerk slechts 1.237,50.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief € 25,- bijdrage in de handling- en verzendkosten en exclusief 6% BTW.

Mocht je gebruik van deze aantrekkelijke actie willen maken, reageer dan voor 1 december. Offertes aangevraagd voor deze datum blijven geldig tot 31 december 2012.

Met vriendelijke groet,

Bert Tijhoff

P.S. De levertijd van een maateditie is circa 3 weken na aanleveren van alle materiaal. Voldoende tijd dus om de gids “Hart voor uw huis” in te kunnen zetten als cadeau voor Sint, Kerst of Nieuw Jaar!

P.S.S. Op http://www.woonwijzermedia.nl/relaties/ staat een klein overzicht van de verschillende maatedities die zijn verschenen.