Nieuws

Nieuwe artikelen:

Welke Agenda Gebruik Jij?!

Succesvolle Klimaatkrant 2011 krijgt vervolg! Profiteer van Voorintekenkorting!

De Klimaatkrant is met een oplage van meer dan 100.000 exemplaren, het afgelopen seizoen door diverse gemeenten en corporaties ingezet. De overweldigende belangstelling en de zeer positieve reacties hebben er toe bijgedragen dat er een vervolg komt. Medio september zal de Klimaatkrant 2012 – 13 verschijnen. Bestel nu vast en ontvang tot wel 50% voorintekenkorting! Zie hier voor meer informatie.

U kunt de conceptversie hier al vast online bekijken!

Gratis Cartoontip Warme Truiendag!

Ter promotie van Warme Truiendag 2012 stelt Woonwijzer Media een gratis Cartoontip ter beschikking. Bekijk hier deze speciale Cartoontip en ontdek hoe simpel u deze aan kunt vragen!

Fijne feestdagen en een Duurzaam 2012 gewenst!

Namens Woonwijzer Media wens ik je fantastische feestdagen toe en al vast een Duurzaam 2012.

Zelf gaan wij er ook even tussen uit en zijn we van 23 december tot en met 2 januari even onbereikbaar. In 2012 zijn we je graag weer van dienst!

Terugblik 2011

Het jaar 2011 is al weer bijna om. Een goed moment even terug te kijken en om nog even wat dingen op de rij te zetten.

Hartelijk dank!

In 2011 hebben wij weer een aantal mooie opdrachten mogen maken en vele organisaties met onze producten en diensten van dienst mogen zijn. U heeft het mogelijk gemaakt dat wij aan onze missie kunnen blijven werken. Hartelijk dank daarvoor! Mijlpalen die we dit jaar hebben mochten bereiken:

  • Al meer dan 100.000 Klimaatkranten editie 2011-12 (www.deklimaatkrant.nl)
  • Ontwikkeling Storingcoach
  • Ontwikkeling Brochure Regenwater in de tuin
  • Ontwikkeling Waterkrant
  • Ontwikkeling Cartoontips (www.cartoontips.nl)
  • Ontwikkeling MVO-Cartoontips
  • Diverse maatopdrachten

Donaties namens U!

Voor een aantal van onze producten hebben we dit jaar een evaluerend productonderzoek gehouden. Als dank voor de medewerking kon men kiezen uit een aantal opties. Twee daarvan waren het doneren van een bijdrage aan een goed doel.

Join the Pipe

Join the Pipe zorgt dat meer mensen in de wereld toegang krijgen tot schoon drinkwater. Hiervoor zijn duurzame flessen te koop, waarin je kraanwater kunt tappen. Ze zien er uit als een onderdeel van een waterleiding. Van de opbrengst worden waterputten geslagen en waterleidingen aangelegd. Meer informatie: www.jointhepipe.org

Namens de deelnemers hebben we 10 donaties aan Join the Pipe mogen geven.

Solar Cooking

Solar Cooking Nederland zet zich in voor de introductie van duurzaam koken met zonnekooktoestellen in ontwikkelingslanden. Dit door steun aan maatschappelijke organisaties in een aantal landen. Meer informatie: www.solarcooking.nl.

Namens de deelnemers hebben we 12 donaties aan Solar Cooking mogen geven.

100.000 Klimaatkranten

Dit hadden wij niet verwacht. De Klimaatkrant geniet al jaren een aantal getrouwe fans. Maar dat er binnen 2 maand na verschijnen van de editie 2011 – 2012 al 100.000 exemplaren zouden worden ingezet, hadden we niet verwacht.

Door de grote populariteit van de Klimaatkrant konden we ook dit jaar weer rekenen op medewerking van bekende Nederlanders als Sofie Hilbrand, Wubbo Ockels, Piet Paulusma en Jacqueline Cramer. Samen met hen en de gemeenten en woningcorporaties die de Klimaatkrant inzetten, mogen we op een leuke en plezierige manier ons steentje bijdragen aan het stimuleren van een duurzame samenleving.

Je begrijpt dus dat we best wel een beetje trots zijn.

Mocht je nu ook de Klimaatkrant in willen zetten, dan kun je nu nog gebruik maken van 10% extra najaarskorting. Deze actie loopt tot 31 december, maar wanneer je een offerte aanvraagt is deze geldig tot 1 februari 2012.

Nieuw: Besparing Pakketten

Wat is er nu leuker dan een cadeau te krijgen wat je ook nog eens geld oplevert?…

Een cadeau dat je heel veel oplevert!

Geschenken die helpen energie te besparen zijn zulke cadeaus.

We hebben diverse pakketten samengesteld waarmee dat heel simpel kan. Een deel daarvan past zelfs door de brievenbus.

Bekijk hier de Besparing Pakketten!

Een Duurzaam Gebaar aan het Einde van het Jaar!

Pepernoot, Sinterklaas, Kerst, Eindejaar…
het juiste moment voor een mooi gebaar!
Laat nu ook uw relaties voordelig verjaren
en help hen tegelijk op energie besparen.
Direct toepasbare tips en adviezen lang in beeld,
kunnen door u voordelig worden uitgedeeld.

Verras dit jaar uw bewoners en relaties met een duurzaam gebaar. Op deze site vindt u hiervoor tal van praktische ideeën waarmee u hen op een leuke en uitnodigende manier handvatten biedt om duurzamer te wonen en tegelijk geld te besparen.

Nieuw: Ideaal Digitaal PDF-service

We kregen steeds meer vraag naar onze producten, maar dan in digitale vorm als PDF. Daarom bieden wij vanaf nu een heel aantal producten ook als PDF aan.

Klik hier om de verschillende PDF-producten te bekijken.

NIEUW: Afkoppelbrochure Regenwater in de tuin

De zo juist verschenen brochure “Regenwater in de tuin” gaat uitgebreid in op de mogelijkheden van afkoppelen, infiltreren en watergebruik.

Klik hier om de brochure Regenwater in de tuin te bekijken.

Een jaar in beeld!

Om uw relaties te stimuleren duurzaam bezig te gaan of te blijven, is het de kunst deze boodschap regelmatig bij ze onder de aandacht te brengen.
Met onze Klimaat- en Woonagenda’s en -kalenders kan dit uitstekend, en bovendien op een leuke en opvallende manier. U biedt uw bewoners jaarrond praktische tips, waarmee zij direct aan de slag kunnen gaan en hun voordeel kunnen doen!

Verschillende soorten, maten en prijzen
We hebben de Klimaat- en Woonagenda’s en –kalenders in verschillende soorten en maten, met verschillende gebruiksmogelijkheden en prijzen. Een overzicht hiervan vindt u hier!

Infomails

Wilt u op de hoogte blijven van praktische tips en interessante wetenswaardigheden over communicatie naar uw doelgroep? Schrijf u dan hiernaast (links) in voor onze gratis infomail. We sturen u dan regelmatig (gemiddeld 1 à 2 keer per maand) praktische tips en interessante weetjes.

Hart voor uw huis

Onder de titel Hart voor uw Huis presenteert Woonwijzer Media praktische kennis over duurzaam wonen en leven. Dit op een toegankelijke, inspirerende en waar mogelijk humorvolle wijze. Hart voor uw huis omvat gidsen, folders, kalenders, posters, workshops en digitale producten en diensten. Desgewenst allemaal te voorzien van uw eigen huisstijl en boodschap.

Enkele voorbeelden van hoe bijvoorbeeld de gids ‘Hart voor uw huis’ wordt ingezet, zijn hieronder te vinden:

Inzet ‘Hart voor uw huis’ door Gemeenten!

Inzet ‘Hart voor uw huis’ door Corporaties!