Maatwerk

Geheel naar uw wensen

Voor alle uitgaven van Woonwijzer Media geldt: we maken ze graag volledig naar uw wensen. Voor degene aan wie u bijvoorbeeld een KlimaatKrant stuurt of uitreikt,geldt immers: hoe persoonlijker en hoe dichter bij huis, hoe beter de boodschap aanspreekt. Naast een logo en andere huisstijlkenmerken kan het bij maatwerk gaan om informatie over uw beleid, projecten en regelingen. We kunnen hiervoor onderdelen van de uitgaven aanvullen of vervangen, en ook nieuwe pagina’s toevoegen. Bij afname van grotere aantallen zijn de meerkosten van dit maatwerk heel beperkt.

Sneeuwbaleffect

Heeft u een wens voor een nieuw communicatiemiddel met een duurzaamheidsthema? Dan ontwikkelen wij dit graag met u en voor u. Als we deze uitgave vervolgens kunnen en mogen inzetten naar andere organisaties en projecten, nemen wij de ontwikkelkosten voor een groot deel voor onze rekening. Andere partijen hebben hier immers ook baat bij. Een sneeuwbaleffect met een duurzaam doel dus…

Enkele voorbeelden van maatwerk:

Nieuwskrant Gemeente Rijssen-Holten

Enkele jaren geleden kende de gemeente Rijssen-Holten ernstige problemen als het stevig regende. De afgelopen jaren is er hard gewerkt om wateroverlast door hevige regenval te voorkomen. Het project werd afgesloten met een speciale Nieuwskrant voor alle inwoners van de gemeente.

Jürgen Pleizier van het Ingenieursbureau van de afdeling Openbare Werken:” De Nieuwskrant heeft de materie goed onder de aandacht van de burger gebracht. Er kwamen veel leuke reacties en vooral vragen van: “waar kan ik subsidie krijgen?” Een teken dat de Nieuwskrant goed gelezen is.

Zowel over de samenwerking met als de wijze van aanpak door Woonwijzer Media, zijn we zeer tevreden over. Wij stonden onder tijdsdruk en er moest veel werk verzet worden. Zelf hadden we eigenlijk geen goed idee om hier invulling aan te geven. Woonwijzer Media heeft ons daar goed in ondersteund. De werkwijze om gewoon een dag bij ons te komen zitten, werkte heel goed en effectief. Wij zijn zeer tevreden.

Inhoudelijke heeft Woonwijzer Media goed aangevoeld wat wel en wat niet in de krant moest. Zowel van de burgers als vanuit het bestuur is er positief gereageerd op de Nieuwskrant.”

Waterkrant voor de gemeente Rijssen-Holten

Kijk hier voor een overzicht van relaties die (op maat gemaakte) communicatiemiddelen van Woonwijzer Media inzetten.

Meedenkers

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van en met onze uitgaven, of heeft u bijzondere wensen of plannen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend advies. Wij denken graag met u mee. En we komen met alle plezier een keer langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.