Een Jaar In Beeld!

Om uw relaties te stimuleren duurzaam bezig te gaan of te blijven, is het de kunst deze boodschap regelmatig bij ze onder de aandacht te brengen.

Met onze Klimaat- en Woonagenda’s en -kalenders kan dit uitstekend, en bovendien op een leuke en opvallende manier. U biedt uw bewoners jaarrond praktische tips, waarmee zij direct aan de slag kunnen gaan en hun voordeel kunnen doen!

Verschillende soorten, maten en thema’s

We hebben de Klimaat- en Woonagenda’s en –kalenders in verschillende soorten en maten, met verschillende gebruiksmogelijkheden en prijzen. Tevens kunt u kiezen tussen de thema’s:

  • Energie besparen
  • Duurzaam wonen


DeLuxe is de meest uitgebreide en zoals de naam ook al zegt  Luxe uitvoering. Met een mooie hardcover omslag is deze agenda multifunctioneel inzetbaar en zowel als familie-Agenda als ook als muur-kalender te gebruiken. DeLuxe heeft het formaat 17 x 24 cm en heeft 128 pagina’s. Het calendarium bevat 1 week per 2 pagina’s. DeLuxe bevat mooie foto’s, praktische tips, leuke cartoons en achtergrondinformatie.

De Smart is een handige Gezinsagenda die zowel opgehangen kan worden als ook als leuke keukenagenda kan worden ingezet. De afmetingen van de Smart zijn 14,7 x 21 cm. Het calendarium heeft 1 week per pagina. De Smart bevat mooie foto’s, praktische tips, leuke cartoons en achtergrondinformatie.

De Pocket is met zijn afmetingen van 10,5 x 15 cm een erg leuke en informatieve meeneem-uitvoering. Hij telt 144 pagina’s en het calendarium beschrijft 1 week per 2 pagina’s. Het handige leeslint helpt u altijd de juiste pagina te vinden. Net als de andere uitvoeringen kent ook de Pocket veel mooie foto’s, praktische tips, leuke cartoons en achtergrondinformatie.Verjaardagskalender Duurzaam Wonen

De Verjaardagkalenders zijn leuke en praktische communicatiemiddelen die het hele jaar rond ingezet kunnen worden en zelfs meer jaren hun nut bewijzen. De Verjaardagskalenders zijn 14 x 31,5 cm. De Basic telt 16 pagina’s en de Extra zelfs 28 pagina’s met kleurige cartoons en direct toepasbare tips.


Geheel naar uw wensen

Voor beperkte meerkosten kunt u al een maateditie krijgen in bijvoorbeeld uw eigen huisstijl. En desgewenst informatie over beleid, regelingen en projecten. Hiermee zet u uw organisatie of project een jaar lang in de kijker!

De Verjaardagskalenders zijn het gehele jaar leverbaar en inzetbaar, de Agenda’s vooral vanaf begin november. Beide zijn trouwens een fantastisch Sint-, Kerst-, of Eindejaarsgeschenk.

Aantrekkelijk Geprijsd!

Alle Agenda’s en Kalenders zijn aantrekkelijk geprijsd. Voor grotere afname geldt er een interessante staffelkorting. Wanneer u op onderstaande producten klikt ziet u deze interessante prijzen en kortingen.